Butična spletna trgovina z dodatki za vaš dom.
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€
Kategorije
Close
Filtriraj Počisti vse
Min: 2,00 € Max: 266,00 €
€2 €266
 • Črna
 • Zlata
 • Bela
 • Bež
 • Krom
 • Modra
 • Naravna
 • Prozorna
 • Rdeča
 • Rjava
 • Rose gold
 • Roza
 • Rumena
 • Siva
 • Srebrna
 • Zelena

Altom Design

Podjetje Altom je družinsko podjetje, ki je v treh desetletjih svoje prisotnosti na trgu, zgradilo robustno in ugledno blagovno znamko ter pustilo trden odtis na področju izdelkov za dom. Posebnost blagovnih znamk in kolekcij, ki jih je ustvaril Altom, je visoko razvita in živahna raznolikost kolekcij in izdelkov, ki strankam omogočajo izražanje lastnega sloga v notranjosti doma. Kolekcije ki jih ustvarjajo, so ustvarjene v skladu z najnovejšimi trendi in so idealen odgovor na potrebe današnjih strank. 

Filtri

Altom Design 5 delni set steklenih skled - modra

Set 5 steklenih skledic različnih dimenzij, ki vključuje plastične pokrove, je praktičen in vsestranski pripomoček za shranjevanje živil. Skledice so primerne za različne količine hrane, od majhnih prigrizkov do večjih obrokov in omogočajo organizirano ter varno shranjevanje različnih vrst hrane.
Na zalogi pri dobavitelju
8,50 €

Altom Design set 6 kozarcev za sok DIAMOND 0,39 l ​

S tem 6-delnim setom kozarcev za sok boste ustvarili prijetno vzdušje ob vsakem obroku in dodali pridih elegance ter razkošja vaši namizni postavitvi, ne glede na to, ali sledite klasičnemu ali sodobnemu stilu dekoracije.
Na zalogi pri dobavitelju
14,50 €

Altom Design set 6 kozarcev za sok ali vodo DIAMOND 0,36 l ​

S tem 6-delnim setom kozarcev za sok ali vodo boste ustvarili prijetno vzdušje ob vsakem obroku in dodali pridih elegance ter razkošja vaši namizni postavitvi, ne glede na to, ali sledite klasičnemu ali sodobnemu stilu dekoracije.
Na zalogi pri dobavitelju
14,50 €

Altom Design set 6 kozarcev za žganje DIAMOND - 35 ml

S setom 6 kozarcev za žganje boste ustvarili pravo vzdušje ob vsaki degustaciji žganja in popestrili vaš domači bar. Kozarci so posebej zasnovani za postrežbo žganja ali drugih močnih alkoholnih pijač v zmernih količinah. Uživajte v kakovosti in eleganci!
Na zalogi pri dobavitelju
14,50 €

Altom Design set 6 kozarcev za vodo RUBIN 0,45 l ​

6-delni set čudovitih kozarcev za vodo Rubin v vašo kuhinjo ali jedilnico prinaša eleganco in praktičnost ter doda pridih prestiža vsaki postavitvi mize. Kozarci imajo veliko prostornino, kar omogoča postrežbo različnih pijač, vključno s sokovi, vodo ali drugimi napitki.
Na zalogi pri dobavitelju
15,80 €

Altom Design set 6 kozarcev za vodo DIAMOND 0,44 l ​

S tem čudovitim 6-delnim setom kozarcev za vodo boste zagotovili, da bo vaš praznični obrok ali posebna priložnost še bolj elegantna in nepozabna. Kozarci so primerne velikosti za vodo ali druge hladne napitke, njihova elegantna brezčasna oblika pa omogoča, da se ujemajo s klasično in moderno namizno dekoracijo.
Na zalogi pri dobavitelju
15,80 €

Altom Design set 6 kozarcev za rdeče vino RUBIN - 0,53 l ​

S kompletom 6 kozarcev za rdeče vino Rubin, boste ustvarili elegantno in privlačno postavitev mize ter izboljšali izkušnjo pitja vina. Kozarci imajo brezčasno obliko, ki nikoli ne gre iz mode, zaradi česar so primerni za različne priložnosti, od vsakodnevnih obrokov do posebnih dogodkov in praznovanj.
Na zalogi pri dobavitelju
15,80 €

Altom Design set 6 kozarcev za rdeče vino DIAMOND 0,33 l ​

S kompletom 6 kozarcev za rdeče vino Diamond, boste ustvarili elegantno in privlačno postavitev mize ter izboljšali izkušnjo pitja vina. Kozarci imajo brezčasno obliko, ki nikoli ne gre iz mode, zaradi česar so primerni za različne priložnosti, od vsakodnevnih obrokov do posebnih dogodkov in praznovanj.
Na zalogi pri dobavitelju
14,50 €

Altom Design set 6 kozarcev za belo vino RUBIN 0,37 l ​

S kompletom 6 kozarcev za belo vino Rubin, boste ustvarili elegantno in privlačno postavitev mize ter izboljšali izkušnjo pitja vina. Kozarci imajo brezčasno obliko, ki nikoli ne gre iz mode, zaradi česar so primerni za različne priložnosti, od vsakodnevnih obrokov do posebnih dogodkov in praznovanj.
Na zalogi pri dobavitelju
15,80 €

Altom Design set 6 kozarcev za belo vino DIAMOND - 0,25 l

Set 6 kozarcev za belo vino Diamond z elegantno brezčasno obliko je popolna izbira za vsakodnevno uživanje in posebne priložnosti. Kozarci so zasnovani posebej za uživanje belega vina, zato imajo obliko, ki omogoča najboljši okus in aromo te vrste vina ter pomaga ohranjati njegovo temperaturo in značilnosti.
Na zalogi pri dobavitelju
13,51 €

Altom Design set 2 kozarcev Andrea - 300 ml

Set dveh elegantnih kozarcev za kavo, ki bodo vašo jutranjo kavo ali čaj popeljali na nov nivo. Kozarec z dvojnim dnom zagotavlja, da mlečna pena ostane stabilna, plasti vaše kave pa so vidne vam in vašim gostom.
Na zalogi pri dobavitelju
11,90 €

Altom Design čajnik iz nerjavečega jekla MODERN - 2,5 l

Čajnik Modern je tako funkcionalen kot tudi estetsko privlačen izdelek, ki bo popestril vašo kuhinjo in olajšal pripravo vaših najljubših čajnih napitkov. Primeren je za uporabo na plinu in indukcijskih štedilnikih, kar omogoča hitro in učinkovito segrevanje vode. S primerno kapaciteto omogoča pripravo več skodelic čaja hkrati, kar je še posebej priročno pri gostoljubnih trenutkih ali druženjih s prijatelji in družino.
Na zalogi pri dobavitelju
14,50 €