Čistimo skladišče! Izkoristi ugodno ponudbo spodaj!
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€

Barski stoli

Filtri

Woood barski stol SENN - črn

Barski stol Senn iz kolekcije nizozemske blagovne znamke WOOOD Exclusive je resnično moderen in eleganten dizajn z robustnim videzom. Sedež in naslonjalo iz črne vezane plošče, sta oblazinjena z mehko žametno tkanino v ujemajočem se črnem odtenku, iz vezanega lesa s črnim zaključkom je izdelan tudi ozek okvir stola, ki dopolnjuje celoten dizajn, prispeva k sodobnemu videzu in ga naredi vsestransko prilegajočega različnim stilom notranjosti. Ena od pomembnih lastnosti stola je kovinska palica, vgrajena v okvir, ki služi kot opora za noge in poveča udobje ter ergonomijo stolčka.
Na zalogi pri dobavitelju
180,83 € 162,75 €

Woood barski stol BLISS - črn

Barski stol Bliss iz kolekcije nizozemske znamke za notranjo opremo WOOOD je zasnovan z nostalgičnim pridihom, ki spominja na klasične lesene barske stole, ki so jih običajno našli v preteklosti. Barski stol združuje nostalgično estetiko s sodobnimi materiali in funkcionalnostjo, saj je primeren tako za uporabo na prostem kot za notranje prostore.
Na zalogi pri dobavitelju
202,23 € 182,01 €

Woood barski stol BLISS - žad zelen

Barski stol Bliss iz kolekcije nizozemske znamke za notranjo opremo WOOOD je zasnovan z nostalgičnim pridihom, ki spominja na klasične lesene barske stole, ki so jih običajno našli v preteklosti. Barski stol združuje nostalgično estetiko s sodobnimi materiali in funkcionalnostjo in je primeren tako za uporabo na prostem kot za notranje prostore.
Na zalogi pri dobavitelju
202,23 € 182,01 €