Butična spletna trgovina z dodatki za vaš dom.
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€
Close
Filtriraj Počisti vse
Min: 180,00 € Max: 279,00 €
€180 €279
  • Črna
  • Rjava
  • Zelena

Barski stoli

Filtri

BePureHome barski stol VOGUE žamet 65 cm - črn

Barski stol Vogue iz kolekcije nizozemske znamke BePureHome je prava paša za oči in zagotovo udoben dodatek vašemu domu! Noge stola so izdelane iz kovine s črnim praškastim premazom, okrogla oblika, skupaj z uporabo žametnega blaga, pa poudari njegovo mehkobo ter privlačnost. Omenjena kombinacija trdnosti kovine in razkošja žameta ustvarja izrazit in estetsko privlačen videz, ki prispeva k šarmu in udobju notranjega prostora.
Na zalogi pri dobavitelju
249,00 €

BePureHome barski stol VOGUE usnjen 80 cm - konjak

Barski stol Vogue iz kolekcije nizozemske znamke BePureHome je prava paša za oči in zagotovo udoben dodatek vašemu domu! Tkanina stola je preprosta za čiščenje ter zelo trpežna, kar povečuje praktičnost in vzdržljivost izdelka. Noge, izdelane iz kovine s črnim praškastim premazom, prispevajo k trdnosti in elegantnemu videzu, prijazne okrogle oblike v kombinaciji s trdno tkanino pa ga naredijo privlačnega kot okras za sodobni interier.
Na zalogi pri dobavitelju
279,00 €

Woood barski stol SENN - črn

Barski stol Senn iz kolekcije nizozemske blagovne znamke WOOOD Exclusive je resnično moderen in eleganten dizajn z robustnim videzom. Sedež in naslonjalo iz črne vezane plošče, sta oblazinjena z mehko žametno tkanino v ujemajočem se črnem odtenku, iz vezanega lesa s črnim zaključkom je izdelan tudi ozek okvir stola, ki dopolnjuje celoten dizajn, prispeva k sodobnemu videzu in ga naredi vsestransko prilegajočega različnim stilom notranjosti. Ena od pomembnih lastnosti stola je kovinska palica, vgrajena v okvir, ki služi kot opora za noge in poveča udobje ter ergonomijo stolčka.
Na zalogi pri dobavitelju
180,83 €

Woood barski stol BLISS - črn

Barski stol Bliss iz kolekcije nizozemske znamke za notranjo opremo WOOOD je zasnovan z nostalgičnim pridihom, ki spominja na klasične lesene barske stole, ki so jih običajno našli v preteklosti. Barski stol združuje nostalgično estetiko s sodobnimi materiali in funkcionalnostjo, saj je primeren tako za uporabo na prostem kot za notranje prostore.
Na zalogi pri dobavitelju
202,23 €

Woood barski stol BLISS - žad zelen

Barski stol Bliss iz kolekcije nizozemske znamke za notranjo opremo WOOOD je zasnovan z nostalgičnim pridihom, ki spominja na klasične lesene barske stole, ki so jih običajno našli v preteklosti. Barski stol združuje nostalgično estetiko s sodobnimi materiali in funkcionalnostjo in je primeren tako za uporabo na prostem kot za notranje prostore.
Na zalogi pri dobavitelju
202,23 €