Butična spletna trgovina z dodatki za vaš dom.
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€

Dostava izdelkov

Dostava izdelkov

Dostavo izdelkov za nas opravljata podjetji GLS, Pošta Slovenije in trgovec sam, vendar si trgovec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito.

Kupec oziroma naslovnik je dolžan ob prevzemu preveriti količino in kakovost naročenega blaga, pri čemer se kupec izrecno zavezuje, da se, zaradi kasnejše dostave blaga ali drugačnega načina dostave blaga, odpoveduje drugim načinom za povračilo nastalih stroškov, plačane kupnine in plačanih stroškov dostave blaga, kot so na primer odškodninski zahtevki v obliki civilnih tožb in podobno, obdrži pa vse ostale minimalne pravice v skladu z določili 23. in 24. člena Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za nedobavo blaga, ki je bil ustrezno predan dobavitelju, vendar ni bil predan kupcu, ne odgovarjamo.

Dobavni rok

Rok dostave je odvisen od posameznega naročila oziroma vrste blaga in dobavnih rokov dobaviteljev.

Rok dobave izdelkov, ki so na zalogi v skladišču trgovca, je praviloma od 1 do 3 delovnih dni za dostavne naslove v Sloveniji, razen če dostavne služba na posamezni dostavni naslov dostavlja pozneje, pri čemer se blago praviloma odpremi še isti dan ob izpolnjenih pogojih za dostavo.

Naročila izdelkov, ki so na zalogi in bodo oddana do 12. ure, bodo odposlana še isti dan. Naročila izdelkov, ki so na zalogi in bodo oddana po 13.00 uri, bodo odposlana naslednji delovni dan oziroma naslednji delovni dan, v primeru naročila izven dostavnih dni dostavljavcev.   

Za ostale izdelke velja za dostavne naslove v Sloveniji rok dobave, ki je naveden ob izdelku ali v košarici ob nakupu v spletni trgovini. Vsak artikel iz spletne trgovine je dostopen v razumljivem roku, razen če dostavna služba tega ne zagotavlja in je to izrecno zapisano ob izdelku ali v košarici, potem ob sobotah, nedeljah in praznikih trgovec odpreme blaga ne izvaja. Kupec je o dostavi obveščen z obvestilom o odpremi. Dostava se vrši na naslov, ki ga kupec vnese ob oddaji naročila.

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu. 

Stroški dostave

Stroški dostave niso všteti v ceno artiklov, so pa le-ti navedeni ob izračunu vrednosti naročila pred elektronsko potrditvijo naročila in nadalje tudi na računu.

Za male pakete do teže 40 kg je strošek dostave 3,99 eur. Za srednje pakete od teže 40,01 do 60 kg je strošek dostave 11,99 eur. Za velike pakete od 60,01 kg naprej je strošek dostave 16,99 eur

Akcija ''brezplačna dostava''
V primeru, da je na spletni strani objavljena akcija za brezplačno dostavo ali so označeni posamezni izdelki v trgovini, velja za naveden čas trajanja akcije brezplačna dostava za vse pakete ne glede na vrednost in težo izdelkov.

Osebni prevzem
Kupci lahko kupljeno blago osebno prevzamejo na sedežu trgovca in ob naročilu to tudi označijo. V tem primerov stroškov dostave ni. Kupce naprošamo, da pred osebnim prevzemom na sedežu trgovca obvezno preverijo točnost in dobavljivost naročenih artiklov na telefonski številki 051 302 702 ali na e-naslovu info@homedecor.sisaj lahko prihaja do napak v zalogi.

Poslani, a neprevzeti paketi

V kolikor ste naročili izdelek in ga kljub obvestilu o odpremi in obvestilu kurirja o času dostave, niste prevzeli in je prišel nazaj v naše skladišče, se ob ponovni dostavi istega paketa dodatno zaračuna poštnina ponovno poslanega paketa.