Butična spletna trgovina z dodatki za vaš dom.
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€
Close
Filtriraj Počisti vse
Min: 48,00 € Max: 99,00 €
€48 €99

Vrtni pripomočki

Vse bolj prepogosto izbiramo vrtne pripomočke zaradi funkcionalnosti namesto lepote, namesto da bi iskali pripomočke, kateri so hkrati uporabni in estetsko lepi. Vsi doma imamo kako rastlino in poskrbeti moramo da ostanejo lepe, zlasti v sušnih in toplih dnevih kadar je potrebna voda. Verjetno ste naveličani nerodnega seganja rok za zalivanje svojih ljubljenih rastlin? Zato je najpogostejši in najpreprostejši način zalivanja, da uporabimo zalivalko. Te lahko najdemo v številnih velikostih in oblikah. Na voljo tako lahko dobimo zalivalke za notranjo ali zunanjo uporabo, zalivalke, ki se estetsko ujemajo z notranjimi prostori, ali zalivalke nenavadnih oblik, katere so še toliko bolj zabavne za uporabo! Prava paša za oči in uporabo. Pri nas dobite ergonomsko oblikovano, v zanimivem elegantnem dizajnu z dolgim vratom s katerim boste dosegli prav vsak kotiček. Poleg tega je pametno oblikovana z veliko odprtino tako, da jo lahko enostavno napolnite v kuhinjskem koritu. Na vas je da uživate z vašimi rastlinami, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo. Prepričani smo, da so naši vrtni pripomočki, kot so sobne zalivalke popolne za ljudi, kateri skrbijo in obožujejo sobne rastline. So čudovite na pogled, hkrati pa vzdržljive in funkcionalne. Popolna kombinacija elegance in funkcije. Prepričajte se sami.

Preberi več >> << Skrij
Filtri

Philippi stojalo za drva LOG

LOG ima ne le praktično funkcijo, temveč tudi estetski poudarek. Stojalo je izdelano iz prašno lakiranega hladnega jekla, katero tvori kontrast lesu, zagotavlja eleganten ter sodoben videz in je primerno za prenašanje ter shranjevanje drv na estetsko prijeten način. Gre za odlično kombinacijo funkcionalnosti in estetike, kateri omogočata, da lahko uživate v romantičnih večerih ob ognju, z dodanim pridihom stila.
Na zalogi pri dobavitelju
99,00 €

Philippi zalivalka

Elegantna zalivalka je izdelana iz 100 % borosilikatnega stekla, ima kapaciteto 0,8 litra, velik dovod in preprosto osupljiv ročaj.  
Na zalogi pri dobavitelju
49,00 €

Philippi zalivalka AGNES

Tudi najdragocenejše rastline se morajo zelo potruditi, da AGNES ukradejo šov. Izjemno eleganten dizajn in funkcija v popolni kombinaciji: z ohišjem za 1,5 l kapacitete ter izredno dolgim vratom doseže vsak kotiček, ne glede na to, kako oddaljen je.
Na zalogi pri dobavitelju
89,00 €