Butična spletna trgovina z dodatki za vaš dom.
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€

Posode za kuhanje in pečenje

Filtri

Heinner 6 delni set posod za kuhanje iz nerjavečega jekla Anna

6 delni set posod iz nerjavečega jekla znamke Heinner, vam bo olajšal kuhanje in prispeval k funkcionalnosti ter estetiki vaše kuhinje.
Na zalogi
59,90 €

Heinner 4 delni set posod za kuhanje iz nerjavečega jekla Aleida

4 delni set posod iz nerjavečega jekla znamke Heinner, vam bo olajšal kuhanje in prispeval k funkcionalnosti ter estetiki vaše kuhinje.
Na zalogi
44,90 €

Altom Design ponev Natura light - 20 cm

Linija Natura light ponuja klasične, enostavne oblike, ki so znak trdnosti in natančne izdelave ter je odlična izbira za vse, ki iščete kakovostno, funkcionalno in estetsko privlačno posodo, ki bo ustrezala vašim potrebam. Ponev je opremljena z večslojnim premazom, ki ohranja brezhiben videz ter olajša pripravo hrane z majhno količino maščobe.
Na zalogi pri dobavitelju
17,90 €

Altom Design stekleni pokrov SIGMA - 32 cm

Stekleni pokrov za lonce in posode dimenzije 32 cm je praktičen dodatek za vašo kuhinjo, saj omogoča enostavno pokrivanje in nadzorovanje kuhanja ali priprave jedi.
Na zalogi pri dobavitelju
11,20 €

Altom Design stekleni pokrov SIGMA - 30 cm

Stekleni pokrov za lonce in posode dimenzije 30 cm je praktičen dodatek za vašo kuhinjo, saj omogoča enostavno pokrivanje in nadzorovanje kuhanja ali priprave jedi.
Na zalogi pri dobavitelju
10,50 €

Altom Design stekleni pokrov SIGMA - 28 cm

Stekleni pokrov za lonce in posode dimenzije 28 cm je praktičen dodatek za vašo kuhinjo, saj omogoča enostavno pokrivanje in nadzorovanje kuhanja ali priprave jedi.
Na zalogi pri dobavitelju
9,20 €

Altom Design stekleni pokrov SIGMA - 26 cm

Stekleni pokrov za lonce in posode dimenzije 26 cm je praktičen dodatek za vašo kuhinjo, saj omogoča enostavno pokrivanje in nadzorovanje kuhanja ali priprave jedi.
Na zalogi pri dobavitelju
8,60 €

Altom Design stekleni pokrov SIGMA - 24 cm

Stekleni pokrov za lonce in posode dimenzije 24 cm je praktičen dodatek za vašo kuhinjo, saj omogoča enostavno pokrivanje in nadzorovanje kuhanja ali priprave jedi.
Na zalogi pri dobavitelju
7,20 €

Altom Design stekleni pokrov SIGMA - 20 cm

Stekleni pokrov za lonce in posode dimenzije 20 cm je praktičen dodatek za vašo kuhinjo, saj omogoča enostavno pokrivanje in nadzorovanje kuhanja ali priprave jedi.
Na zalogi pri dobavitelju
6,50 €

Altom Design stekleni pokrov SIGMA - 16 cm

Stekleni pokrov za lonce in posode dimenzije 16 cm je praktičen dodatek za vašo kuhinjo, saj omogoča enostavno pokrivanje in nadzorovanje kuhanja ali priprave jedi.
Na zalogi pri dobavitelju
5,40 €

Altom Design stekleni pokrov SIGMA - 14 cm

Stekleni pokrov za lonce in posode dimenzije 14 cm je praktičen dodatek za vašo kuhinjo, saj omogoča enostavno pokrivanje in nadzorovanje kuhanja ali priprave jedi.
Na zalogi pri dobavitelju
4,50 €

Heinner lonec s pokrovom in ročajem 16x7,5 cm- 1,2l

Lonec iz kovanega aluminija z ročajem ter steklenim pokrovom, je vsestranski kuhinjski pripomoček ter odlična izbira za vsako kuhinjo, saj združuje funkcionalnost, praktičnost in trajnost ter omogoča pripravo okusnih jedi na različnih vrstah štedilnikov.
Na zalogi pri dobavitelju
27,00 €