Butična spletna trgovina z dodatki za vaš dom.
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€

Cene in načini plačila

Cene

Vse cene v spletni trgovini so navedene v EUR in vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

V spletni trgovini je cena izdelka navedena kot Cena.

Cena je redna cena, po kateri se prodaja predstavljeni artikel za določen ali nedoločen čas. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave. Vse cene veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov prek spletne trgovine. Cene veljajo v primeru plačila z načini plačila, navedenimi v nadaljevanju. Cene vsebujejo DDV. 

Vse cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti, zato veljajo le do njihove vsakokratne spremembe. Kljub prizadevanju trgovca, da bi zagotovil najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V primeru iz prejšnjega stavka in v primeru, ko se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, to je od trenutka oddaje naročila do potrditve naročila, bo trgovec

 • a) kupcu to sporočil in ga obvestil o novih cenah, kupec pa ima v takšnem primeru možnost svoje naročilo spremeniti ali ga deloma ali v celoti preklicati ali pa potrditi naročilo po novih cenah, vse brez dodatnih stroškov; in

 • b) kupcu omogočil odstop od nakupa in mu hkrati ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko korist in zadovoljstvo.

Kupon za popust (promocijska koda)

Kupon za popust prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine in je časovno omejen. Aktivno promocijsko kodo za popust občasno najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, v Homedecor e-novicah, ki jih pošiljamo članom Homedecor kluba ali v drugih medijih oz. družabnih omrežjih.

Uporaba kupona za popust oz. promocijske kode:

Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, nadaljujte s klikom na ikono košarice (zgoraj desno). Pod izbranimi artikli je polje pred katerim piše »Vstavite kupon za popust«. Vanj vpišete aktivno promocijsko kodo in vnos potrdite s klikom na gumb »Potrdi«. S tem se od celotnega zneska odšteje vrednost popusta, ki ste ga s kodo pridobili.
Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati. Ob vsakem nakupu je možno izkoristiti le eno promocijsko kodo. Postopek nakupa nadaljujete kot običajno.

Načini plačila

Trgovec kupcu omogoča naslednje načine plačila nakupa izdelkov iz spletne trgovine:

 • z gotovino ali kartico ob prevzemu;
 • z nakazilom po predračunu na račun trgovca;
 • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, BA, Maestro);
 • s plačilom po povzetju

Plačilo na prevzemnem mestu

Na prevzemnem mestu je možno plačilo:

 • z gotovino;
 • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, Maestro, BA Maestro). 

Pri plačilu s plačilno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila oziroma kakršnekoli druge spremembe s stani uporabnika obvestite na elektronski naslov shop@homedecor.si.

Plačilo s predhodnim nakazilom na transakcijski račun trgovca (po izdanem predračunu)

Naročeno blago lahko plačate z nakazilom na transakcijski račun trgovca preko katerekoli banke, Pošte Slovenije oz. druge organizacije za plačilni promet. Plačilo izvedete na podlagi elektronskega sporočila, ki ga prejmete po oddaji naročila. Pri plačilu navedite točen sklic - številka predračuna in s tem prispevajte k hitrejši izvedbi naročila. Dobavni rok začne teči z dnem prejema denarnih sredstev na naš račun. Prejeta naročila se izvajajo po vrstnem redu opravljenih plačil, kar lahko vpliva na stanje zaloge konkretnega izdelka.

Plačilo s plačilnimi in kreditnimi karticami

Ko je izdelek dodan v košarico, lahko z nakupovanjem nadaljujete, v kolikor pa želite kupiti samo en artikel, kliknete na ikono košarice (zgoraj desno). Prikaže se vam povzetek vaše košarice s skupnimi zneski in morebitnimi popusti. S klikom na gumb ''Na blagajno'' se vam prikažeta dve možnosti - nakupujete lahko kot gost ali pa kot registriran uporabnik. Po ustrezni izbiri se vam prikaže hitri nakup. Po vpisu podatkov naročnika izberete opcijo "Kreditna kartica'' in preverite podatke.

S klikom na gumb "Oddaj naročilo" naročilo oddate, zatem pa ste preusmerjeni na varno plačilno spletno stran:

 • v polje "Card Number" vpišete številko plačilne kartice oz PAN in CVV, v kolikor ga kartica ima,
 • izberete datum poteka kartice ("Expiration Date");
 • s klikom na ikono "Submit" potrdite nakup;
 • nakup je popolnoma zaključen s klikom na ikono "Pay".

V primeru plačila s plačilnimi in kreditnimi karticami veljajo še naslednji pogoji:

 • plačnik (podatki v računu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, kot je lastnik plačilne ali kreditne kartice,
 • po potrditvi prejema naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen izjemoma z odobritvijo trgovca.

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani kupca mora le-ta obvestiti trgovca po spletni pošti za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.