Butična spletna trgovina z dodatki za vaš dom.
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€
Close
Filtriraj Počisti vse
Min: 6,00 € Max: 199,00 €
€6 €199
  • Črna
  • Krom
  • Rjava
  • Siva

Vse za žar

Danes žari predstavljajo alternativo zunanjim kuhinjam. Obstajajo različni modeli žarov, od katerih vsak lahko najde primernega za svoj vrt. V toplejših dneh ni lepšega, kot je zabava na prostem in da imate vse kar potrebujete, da vnesete stil, zabavo in funkcionalnost v vašo vrtno zabavo. Premična kurišča so najpogostejše rešitve, zaradi njihove vsestranskosti in funkcionalnosti. Takšne modele je namreč mogoče preprosto premikati in postaviti kamor želite, lahko pa jih uporabimo tudi v drugačnem okolju od domačega, recimo za piknik na plaži. Vsekakor pa moramo imeti primerne pripomočke za žar; lopatice, vilice, klešče so osnovni pripomočki za zabavo na prostem in za ljubitelje hrane na žaru. Nanje ne smemo nikakor pozabiti, saj so pomemben del vsakega piknika. Tako bodo naši pripomočki dopolnjevali vsak žar z modernim dizajnom, preprostostjo in eleganco. Verjamemo, da boste postali mojster žaru z našo ponudbo kakovostnih pripomočkov in prepričani smo, da bodo vaši prijatelji vsekakor malce ljubosumni. Eden izmed neljubih opravil je vsekakor čiščenje zunanjega kurišča. Da bi kurišče delovalo brezhibno, pa je vsekakor priporočljivo redno čiščenje. Z našimi seti za čiščenje kurišč boste vsekakor izstopali, saj so poleg funkcionalnosti tudi estetsko lepi videti za oko. Preverite ponudbo in se sami prepričajte.

Preberi več >> << Skrij
Filtri

Lamart teflonska podloga za žar

Teflonska podloga za žar je praktičen kuhinjski pripomoček, ki omogoča enostavno peko, ne da bi se hrana prijela na rešetko, hkrati pa omogoča enakomerno peko hrane, saj se toplota prenaša skozi podlogo.
Na zalogi pri dobavitelju
6,50 €

Philippi stojalo za drva LOG

LOG ima ne le praktično funkcijo, temveč tudi estetski poudarek. Stojalo je izdelano iz prašno lakiranega hladnega jekla, katero tvori kontrast lesu, zagotavlja eleganten ter sodoben videz in je primerno za prenašanje ter shranjevanje drv na estetsko prijeten način. Gre za odlično kombinacijo funkcionalnosti in estetike, kateri omogočata, da lahko uživate v romantičnih večerih ob ognju, z dodanim pridihom stila.
Na zalogi pri dobavitelju
99,00 €

Philippi BBQ set WAVE

To je velik čas za vsakega kuharja, ki dela na žaru. Kdo pravi, da se mora človekova najljubša poletna zabava odreči ekskluzivnemu dizajnu? Hot dogi, hamburgerji in ostale dobrote bi se zagotovo veselili luksuznega upravljanja.
Na zalogi pri dobavitelju
99,00 €

Philippi set za čiščenje kurišč

Ta 4-delni, prašno lakiran komplet vključuje metlo, lopato, žebljiček in držalo ter je nepogrešljiv sodoben pripomoček za kamin. Set je izjemno priročen in praktičen za uporabo, osnovna plošča držala pa zadrži odvečni pepel.
Na zalogi pri dobavitelju
99,00 €

Philippi pokrov za kurišče FLAMES

Natančno prilegajoč se ploščat obroč iz robustnega, kovanega 3 mm jekla je najboljši dodatek za posodo za ogenj FLAMES. V hipu se spremeni v pravi žar. Na živilsko neoporečnem praškasto premazanem žaru, zrezki in koruzni storži lepo cvrčijo poleg klobas in ostalih dobrot. Zaradi rahle ukrivljenosti navzven je obroč zavarovan pred zdrsom in zmanjšuje nezaželene leteče iskre med uporabo.
Na zalogi pri dobavitelju
99,00 €

Philippi klešče FLAMES

Lahko obračate, kakor želite – te čudovito kovane jeklene klešče vedno ohranjajo posodo za ogenj urejeno. Tudi velika polena je mogoče enostavno prilagoditi in dodati v kurišče z dovolj varne razdalje. Njen mat črn praškasto lakiran videz se ujema s serijo FLAMES, ki je seveda na voljo tudi kot komplet.
Na zalogi pri dobavitelju
26,90 €

Philippi kurišče FLAMES - size L

Ta izjemno robustna posoda za ogenj FLAMES je na voljo v dveh različnih velikostih in je brez kakršnih koli dodatkov. Kovano 3 mm debelo jeklo ji daje - tudi vizualno - težo in varno postavitev. Primerna je tudi za velika polena.
Na zalogi pri dobavitelju
199,00 €

Philippi kurišče FLAMES - size S

Ta izjemno robustna posoda za ogenj FLAMES je na voljo v dveh različnih velikostih in je brez kakršnih koli dodatkov. Kovano 3 mm debelo jeklo ji daje - tudi vizualno - težo in varno postavitev. Primerna je tudi za velika polena.
Na zalogi pri dobavitelju
129,00 €

Philippi rešetka za žar FLAMES

Skoraj neuničljiva rešetka za žar FLAMES velja za odličen primer spreminjanja posode za ogenj v pravi žar. Zaradi neverjetnih 9 kg 100-odstotnega jekla je ta dodatek iz serije FLAMES garant neusmiljene vzdržljivosti. Njegove elegantne ploščice na zrezkih, hamburgerjih, ribah, zelenjavi in klobasah vžgejo srčkan vzorec. Rešetko in njene dobrote lahko nato s praktičnimi ročaji prenesete na mizo.
Na zalogi pri dobavitelju
149,00 €

Philippi BBQ set 3 delni BRICK

Gospodje prosim začnite z žarom! Ta visokokakovostni 3-delni BBQ set, sestavljen in klešč, lopatke in vilic dvigne vse standarde žar opreme na višjo raven. Dolgi ročaji iz orehovega lesa omogočijo močan oprijem, medtem ko brušeno nerjaveče jeklo postavi suho zorjeno govedino na prvo mesto na rešetki.
Na zalogi pri dobavitelju
79,00 €