Čistimo skladišče! Izkoristi ugodno ponudbo spodaj!
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€

Darila za najbližje

Obdarovanje ni le podarjanje fizičnih predmetov vašim najbližjim in najdražjim. Ko iščemo in izbiramo popolno darilo se nam poraja kar nekaj vprašanj. Kaj podariti ženi, možu, očetu, mami, sestri, bratu ali komu drugemu? Kaj si želijo? Kaj imajo radi? Kaj kupiti, da jih navdušimo? In tako naprej … Rojstni dnevi, godi, obletnice, poroke, prazniki – ne glede na to, kakšna je priložnost, pomenijo skrbno iskanje daril za vaše najbližje. Dobra ideja za darilo naj bo tudi povezana z osebo, katera jo prejema in kaže vašo pozornost do te osebe. Pri izbiri je dobro upoštevati, da izberete nekaj, kar je osebi všeč. Popolno darilo lahko vaši najdražji osebi prinese nekaj, kar ji polepša dneve in jo vsakič spomni in spodbudi, da pomisli na vas. Poiščite darilo, ki je edinstveno in primerno za vaše najbližje, tako da se osredotočite na njihove najljubše hobije ali zanimanja. Nekateri menijo, da so praktična darila dolgočasna, vendar to ni nujno res. Če želite nekomu res podariti darilo, ki ga bo lahko uporabil, preprosto poskrbite, da bo to nekaj, kar bo z veseljem uporabljal. Prepričani smo, da boste pri nas našli unikatno, uporabno in lično darilo za vaše najbližje. Prebrskajte med našimi darili, kot so: etui-ji za kartice ali za očala, razni obeski za ključe in mnogih drugih darilih.

Preberi več >> << Skrij
Filtri

Philippi odločevalec BALL

Občasno je lahko zelo koristno, če imate malo podpore pri sprejemanju odločitev. Odločevalec BALL kompetentno in neustrašno prevzame to nalogo, z nekaj humorja. »da«, »ne«, »vprašaj mamo« ali »moli« so le nekateri izmed njegovih predlogov. Dejstvo, da ima odločevalec BALL odličen dizajn, pa bi moralo vašo odločitev še olajšati.
Na zalogi pri dobavitelju
25,90 €

Philippi pisalo z držalom LUCY

V prvi vrsti je pisalo z držalom LUCY preprosto praktično. Toda ali ne more biti nekaj praktičnega tudi lepo in zabavno? Pisalo LUCY z lahkoto izpolnjuje svojo dolžnost, saj ponosno in elegantno stoji v magnetnem držalu in čudovito izgleda na vsaki mizi.
Na zalogi pri dobavitelju
28,90 €

Philippi etui za vizitke CUSHION

Dizajn etuija za vizitke je presenetljivo drugačen. CUSHION ima pokrov, ki v kombinaciji z zrcalno poliranim nerjavečim jeklom daje etui-ju nenavaden videz. Mimogrede, CUSHION je zelo vsestranski in lahko zaščiti tudi kreditno kartico ali ključ.
Na zalogi pri dobavitelju
34,90 €

Philippi etui za vizitke NIC - črn

NIC je eleganten etui za vizitke, ki se ponaša z okencem za predogled. Zaradi tega izjemnega dizajna in visokokakovostnega materiala, iz katerega je izdelan, je NIC eleganten spremljevalec v privatnem in poslovnem življenju.
Na zalogi pri dobavitelju
28,90 € 14,45 €

Philippi etui za kreditne kartice GIORGIO s sponko za denar

Ena izmed klasik…etui za kreditno kartico GIORGIO z integrirano sponko za denar. Na sprednji strani tega prefinjenega etuija iz usnja in zrcalno poliranega niklja sta dva predalčka za kreditne kartice, na zadnji strani pa sponka za denar drži bankovce na svojem mestu. Več bi bilo preprosto preveč.
Na zalogi pri dobavitelju
22,90 €

Philippi etui za vizitke GIANNI

Etui za vizitke GIANNI vaše vizitke predstavi v najboljši luči, saj je izdelan iz elegantne kombinacije usnja in nerjavečega jekla. Magnetna zaponka poskrbi, da se nič ne izgubi. Zaradi majhne velikosti je primeren tudi za majhne žepe.
Na zalogi pri dobavitelju
21,90 €

Philippi etui za vizitke SLIM

Za odlične poslovne rezultate je potrebno gojiti dobre stike in najboljši med njimi so shranjeni v SLIM! To tanko držalo za vizitke, izdelano iz usnja in nerjavečega jekla sprejme izjemen izbor 10 do 15 vizitk. Ne boste potrebovali več kot etui SLIM in njegovo magnetno zaponko, da v trenutku napredujete do socializatorja par excellence!
Na zalogi pri dobavitelju
19,90 €

Philippi etui za kartice ECLIPSE

RFID pomeni radio-frekvenčno identifikacijo in je tisto, zaradi česar so nove kreditne kartice tako praktične. Nadomešča stari magnetni trak, kartico pa je potrebno le preprosto prisloniti k čitalniku. Etui za kreditne kartice ECLIPSE zanesljivo preprečuje neželeno krajo osebnih podatkov.
Na zalogi pri dobavitelju
44,90 €

Philippi igra domino CODE

PHILIPPI daje klasični igri domino visokokakovosten dizajn. V nasprotju z drugimi igrami, pri dominu ne potrebujete igralne plošče in jih lahko postavite na skoraj vsako površino. Primeren je za vse generacije, otrokom pa celo pomaga izboljšati njihovo logično razmišljanje in interakcijo.
Na zalogi pri dobavitelju
79,00 €

Philippi razpršilec parfuma ELLIPSE

Človekov najljubši vonj pove več kot tisoč besed in je del njegove osebnosti. V tem estetsko privlačnem razpršilniku parfumov ELLIPSE lahko svoj najljubši parfum nosite kamor koli in kadarkoli.
Na zalogi pri dobavitelju
24,90 €

Philippi obesek za ključe s fotografijo FRAME

Obesek za ključe FRAME je lep kot medaljon. Skrivnost je v notranjosti, kjer boste odkrili prostor za dve fotografiji svojih najdražjih. Izjemen spremljevalec elegantnega dizajna in tudi čudovito darilo.
Na zalogi pri dobavitelju
24,90 €

Philippi sponka za denar YAP

Sponka za denar YAP očara s svojim zanimivim in estetskim dizajnom, poleg tega pa varno hrani denar ali dokumente, ki so ji zaupani.
Na zalogi pri dobavitelju
14,90 €