Čistimo skladišče! Izkoristi ugodno ponudbo spodaj!
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€
Kategorije
Close
Filtriraj Počisti vse
Min: 10,00 € Max: 129,00 €
€10 €129
  • Črna
  • Bela
  • Krom
  • Srebrna

Deante

Deante je poljsko podjetje, ki že več kot 25 let dela na notranjem oblikovanju in opremljanju trga, kot proizvajalec kakovostnega kuhinjskega in kopališkega asortimana. Na podlagi znanja, izkušenj in poznavanja najnovejših trendov, nenehno uvajaj nove rešitve, ki omogočajo prilagajanje prostora individualnim potrebam. Funkcionalne vrednote izdelka in njegova lepa oblika sta za njih enakovredna elementa pri snovanju novih produktov. Ravno zato sodelujejo s talentiranimi oblikovalci, ki prenesejo vrednost blagovne znamke Deante na določen izdelek. Vrhunski dosežki njihovega vsakodnevnega dela se odražajo v številnih prejetih nagradah. 

Filtri

DEANTE garnitura za wc ščetko MOKKO ADM A712

Dodatki so vrsta nakita. Poudarjajo slog in dodajo značaj. Pozabite na cenene drobnarije – čas je za žlahtnost črnega satena. Kopalniški dodatki MOKKO so zbirka preprostih oblik s klasičnim pridihom a vendar z značajem in nepričakovano asimetrijo, ki pritegne poglede. Elegantna toaletna ščetka z držalom je idealna za vaše stranišče ali kopalnico. Držalo in ročaj sta izdelana iz nerjavečega jekla in plastike.
Na zalogi pri dobavitelju
59,39 € 52,26 €

DEANTE lonček za ščetke MOKKO ADM N912

Dodatki so vrsta nakita. Poudarjajo slog in dodajo značaj. Pozabite na cenene drobnarije – čas je za žlahtnost črnega satena. Kopalniški dodatki Mokko so zbirka preprostih oblik s klasičnim pridihom a vendar z značajem in nepričakovano asimetrijo, ki pritegne poglede. Lonček za ščetke v črni barvi.
Na zalogi pri dobavitelju
23,39 € 20,58 €

DEANTE viseči poličnik za tuš kabino MOKKO ADM N52K

Dodatki so vrsta nakita. Poudarjajo slog in dodajo značaj. Pozabite na cenene drobnarije – čas je za žlahtnost črnega satena. Kopalniški dodatki MOKKO so zbirka preprostih oblik s klasičnim pridihom a vendar z značajem in nepričakovano asimetrijo, ki pritegne poglede. Viseči poličnik je praktičen in dekorativen dodatek za vašo tuš kabino. Izdelan je iz nerjavečega jekla in ga je mogoče enostavno obesiti na tuš kabino ali posamezno tuš steno. Pritrjene ima gumijaste blažilce, ki ščitijo steklo.
Na zalogi pri dobavitelju
123,95 € 109,08 €

DEANTE viseči poličnik za tuš kabino MOKKO ADM N53K

Dodatki so vrsta nakita. Poudarjajo slog in dodajo značaj. Pozabite na cenene drobnarije – čas je za žlahtnost črnega satena. Kopalniški dodatki MOKKO so zbirka preprostih oblik s klasičnim pridihom a vendar z značajem in nepričakovano asimetrijo, ki pritegne poglede. Viseči poličnik je praktičen in dekorativen dodatek za vašo tuš kabino. Izdelan je iz nerjavečega jekla in ga je mogoče enostavno obesiti na tuš kabino ali posamezno tuš steno.
Na zalogi pri dobavitelju
103,29 € 90,90 €

DEANTE poličnik ROUND ADR 0531

Dodatki so vrsta nakita. Poudarjajo slog in dodajo značaj. Vsi elementi linije ROUND so zbirka univerzalnih oblik in se zlahka prilegajo v vsako notranjost. S sodobnim in brezčasnim pridihom kopalniški dodatki vzbujajo pozornost. Kopalniški poličnik iz nerjavečega jekla bo moderen in praktičen dodatek vašemu domu, ki zagotavlja popolno stabilnost.
Na zalogi pri dobavitelju
128,89 € 113,42 €

DEANTE stoječi 3-funkcijski stolp za toaletni papir ADR 0732

Dodatki so vrsta nakita. Poudarjajo slog in dodajo značaj. Vsi elementi linije ROUND so zbirka univerzalnih oblik in se zlahka prilegajo v vsako notranjost. S sodobnim in brezčasnim pridihom kopalniški dodatki vzbujajo pozornost. Večfunkcijski stolp za toaletni papir je izdelan iz nerjavečega jekla, medenine in stekla in se odločno sovpada z večino toaletne opreme.
Na zalogi pri dobavitelju
113,40 € 99,79 €