Butična spletna trgovina z dodatki za vaš dom.
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€
Kategorije
Close
Filtriraj Počisti vse
Min: 11,00 € Max: 42,00 €
€11 €42
  • Črna
  • Modra
  • Vijolična
  • Zelena

Mia Colonia

Italijanski proizvajalec naravnih in okolju prijaznih sveč in ostalih dišav za dom. Pohvali se lahko z naravnimi sestavinami brez pestisidov, herbicidov, parafina, sojinega in palmovega olja. Prav tako pa imajo njihovi izdelki dodelan dizajn in so prava izbira za popestritev stanovanja ali pa kot darilo dragi osebi. 

Filtri

Mia Colonia dišeče palčke Room - Amber - 250 ml

Dišavni difuzor Room najprej prepriča s svojim vizualnim izgledom, a vas tudi vonj ne bo pustil ravnodušne. Prepoznavne dišave so zaprte v cilindričnih steklenicah iz črnega stekla. Poleg prijetnega vonja po citrusih in preudarnega vonja po lesu in vaniliji, je difuzor tudi čudovitega dizajna in se poda tako v moderno kot rustikalno okolje.
Na zalogi
42,00 € 31,50 €

Mia Colonia sveča Minimal - Green Tea

Sveča je ročno vlita v stekleno držalo, ki ga je mogoče ponovno uporabiti in reciklirati, z biorazgradljivim 100-odstotnim rastlinskim mešanim voskom in edinstveno oblikovanimi visokokakovostnimi dišavnimi olji. Prijeten vonj po zelenem čaju v kombinaciji s svežim pomarančnim cvetom in mogočnim mošusom.
Na zalogi
12,00 € 8,16 €

Mia Colonia sveča Minimal - Patchouli

Sveča je ročno vlita v stekleno držalo, ki ga je mogoče ponovno uporabiti in reciklirati, z biorazgradljivim 100-odstotnim rastlinskim mešanim voskom in edinstveno oblikovanimi visokokakovostnimi dišavnimi olji. V ospredju so lesne, cvetlične, začimbe in predvsem sveže note. Pačuli v kombinaciji z jantarjem in cedrovim lesom.
Na zalogi
12,00 € 8,16 €

Mia Colonia sveča Minimal - Cotton

Sveča je ročno vlita v stekleno držalo, ki ga je mogoče ponovno uporabiti in reciklirati, z biorazgradljivim 100-odstotnim rastlinskim mešanim voskom in edinstveno oblikovanimi visokokakovostnimi dišavnimi olji. V ospredju je kombinacija sandalovine, vanilje in mošusa. Prijetno, kot sveža posteljnina.
Na zalogi
12,00 € 8,16 €