Butična spletna trgovina z dodatki za vaš dom.
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€
Kategorije
Close
Filtriraj Počisti vse
Min: 5,00 € Max: 9,00 €
€5 €9

SNB

Filtri

SNB pekač za potico - Ø 23 cm

Za preprosto in hitro peko potice potrebujete le nekaj sestavin, osnovnih korakov in klasičen pekač proizvajalca SNB, z izrezljanimi robovi, ki pečeni potici dodajo dekorativni dotik.
Na zalogi pri dobavitelju
6,10 €

SNB set 6 modelčkov za peko - Ø 9 cm

Mini modelčki za tortice ali mini pite so odličen pripomoček za pripravo majhnih posameznih porcij sladic. Razmislite o raznolikosti nadevov in navdušite svoje goste, bodisi z mini piticami različnih sadnih nadevov, čokoladnimi torticami ali drugimi kreativnimi sladicami.
Na zalogi pri dobavitelju
5,10 €

SNB okrogel model za torto - 27 cm

Okrogel model, premera 27 cm je osnovni kuhinjski pripomoček, ki se uporablja za peko okroglih tort. Model z snemljivim dnom ter premazom proti prijemanju omogoča enostavno odstranjevanje peciva ali torte s katero boste razveselili svoje goste.
Na zalogi pri dobavitelju
8,90 €

SNB okrogel model za torto - 24 cm

Okrogel model, premera 24 cm je osnovni kuhinjski pripomoček, ki se uporablja za peko okroglih tort. Model z snemljivim dnom ter premazom proti prijemanju omogoča enostavno odstranjevanje peciva ali torte s katero boste razveselili svoje goste.
Na zalogi pri dobavitelju
7,90 €

SNB okrogel model za torto - 16 cm

Okrogel model, premera 16 cm je osnovni kuhinjski pripomoček, ki se uporablja za peko okroglih tort. Model z snemljivim dnom ter premazom proti prijemanju omogoča enostavno odstranjevanje peciva ali torte s katero boste razveselili svoje goste.
Na zalogi pri dobavitelju
6,50 €