Butična spletna trgovina z dodatki za vaš dom.
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€

Katera je najbolj 'IN' barva letošnjega božiča?

Božič je, kot vemo, eden najbolj težko pričakovanih praznikov v letu. Za vzdušje, ki se ustvari zunaj in znotraj doma, so božični prazniki med najbolj intenzivno doživetimi. V tem času v svojih domovih želimo pričarati občutek domačnosti in topline.

Vsako leto so v svetu notranje opreme nove mode, trendi, ki se razvijajo in spreminjajo tudi v božični dekoraciji, s tem pa tudi nove in trendovske barve, zaključki in materiali za dekoracijo doma ob božiču. Kakšni bodo božični trendi v 2022?

 

1. Vrača se 'BOŽIČNA KLASIKA'

Klasična tema za božično okrasitev doma je nedvomno zimzelena tema, ki nikoli ne gre iz mode. Zahvaljujoč klasičnim božičnim barvam, torej rdeči, zlati in zeleni, je klasična tema na vrhu trendov za božične trende 2022 in bo prinašala toplino, vedrino in udobje. Tradicionalni okraski, kot so božično drevo, venci in osrednji deli na mizah, dopolnjeni s toplimi rumenimi lučkami, bodo okusno dopolnili domače vzdušje za edinstven in topel božič.

 

 
 
Priporočamo:
 
PHILIPPI svečnik FOREST (dve velikosti) PHILIPPI adventni venček TAHOMA (dve velikosti) PHILIPPI svečnik / lanterna KATHLEEN PHILIPPI adventni venček FOX
Poglej več Poglej več Poglej več Poglej več

 

2. Popolnoma bel božič

Totalno bela tematika ni nič novega v božičnem okraševanju, vendar se je v zadnjih letih uveljavila in je ponovno med trendi za božič 2022, zahvaljujoč svojemu sodobnemu in hkrati prefinjenemu značaju. Božični okraski, venci in pohištvo v beli barvi v kombinaciji z zlatimi in/ali srebrnimi detajli lahko ustvarijo moderno, izvirno, a izjemno elegantno okolje.

 

 

Priporočamo:
 
SP Collection vaze BULLET SP Collection skleda MIELO PHILIPPI vaza SNOW - size M PHILIPPI okrasek angel MYRIEL (več velikosti)
Poglej več Poglej več Poglej več Poglej več

 

3. Temna eleganca

Če imate radi ekstravaganco in pridih luksuza, boste zagotovo posegli po črnih božičnih okraskih, ki jih lahko odlično kombinirate z bakrenimi božičnimi kroglami in drugimi dodatki. Tem modnim božičnim barvam lahko prilagodite tudi celotno božično mizo ali različne dodatke za dom. 

 

 

Priporočamo:
 
SP Collection vaze BOLD PHILIPPI svečnik LICHTERMEER PHILIPPI vaze OUTBACK PHILIPPI adventna posoda CARACAS
Poglej več Poglej več Poglej več Poglej več

 

4. Pastelna romantika

Božični okraski v pastelnih odtenkih so trend zadnjih let. Elegantne rožnate božične krogle, pastelni, modri božični okraski, okraski v srebrni barvi, pa tudi okraski v smetanovi barvi so zagotovo prava izbira. Božični okraski v tako nežnih odtenkih izgledajo zelo stilsko in prepričani smo, da bodo v prihodnjih letih prevladovali med barvami božičnih okraskov.

 

 

Priporočamo:
 
SP Collection vaze BLOOM PHILIPPI skleda VALENCIA (več velikosti) PHILIPPI vaze FLOAT (več velikosti) PHILIPPI steklena skleda ARENA
Poglej več Poglej več Poglej več Poglej več

 

Božično drevo je simbol tega prazničnega časa. Med božičnimi trendi 2022 je tudi minimalistično drevo, torej jelka, ki je povsem brez okraskov in je strogo naravna. Če pa bi radi drevesce okrasili na tradicionalen način, se za letošnji božič 2022 lahko odločite za okraske v nevtralnih barvah, kot sta srebrna in sproščujoča modra, morda s pridihom bele. Ali pa izberite svetlejše barve in inovativne materiale.

V osnovi velja pravilo, da jelko in s tem tudi njene okraske vedno uskladimo s stilom opremljanja hiše.