Butična spletna trgovina z dodatki za vaš dom.
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€

Barvna paleta, ki ne gre nikoli iz mode

BELA - ČRNA - LES

Pravijo, da je leto barv. Tudi sami radi vidimo različne barvne dizajne. A tudi, če so nam pogumne oblikovalske odločitve všeč, je nekaj pomirjujočega v brezčasni paleti bele in črne barve. Ko pa dodamo še odtenke lesa, pa smo zadeli zmagovalno kombinacijo!

 

"/"/

"/"

 

Ta klasična barvna paleta je miren, hladen in osvežujoč oddih od hrupa življenja. Toda ta paleta nima samo enega, klasičnega izgleda. Pravzaprav je veliko različnih načinov uporabe te barvne palete, s katerimi se lahko poljubno igrate.

Odločate se lahko med hladno ali toplo belo barvo. Kombinirate lahko ogromno različnih odtenkov lesa. Na primer oreh, ki deluje bogato in prefinjeno. Svetli javor deluje zračno in svetlo. Lesena tla dodajo toplino vsem belim stenam. Tudi ribja kost je vedno dobra izbira. Obožujemo pa tudi sodobno vzdušje belih tal.

Črna pa je tista, ki modernizira – črna osrednja stena doda dramatiko, dodatki črne, kot je svetilka ali armatura v kopalnici so prave paše za oči, črno pohištvo pa deluje elegantno. Črna bo vedno povzdignila s svojo elegantno ostrino. Priporočamo, da v skoraj vsako sobo postavite nekaj črnega.

 

Naj vam spodnji izdelki pomagajo, da boste tudi v svoj dom vnesli čudovito kombinacijo bele, črne in lesa. Poljubno jih kombinirajte med seboj, igrajte se z materiali in velikostmi, postavite izdelke drug ob drugem ali eden na drugega. Ni omejitev!

 

   "   "/         "/              "/

PHILIPPI vaze OUTBACK - size S in size L

SP Collection servirna deska ESSENTIAL - akacija

SP Collection vaze BULLET - več velikosti

PHILIPPI svečnik LICHTERMEER

Oglej si več

Oglej si več

Oglej si več

Oglej si več

      "/

     "/

    "/

      "/

PHILIPPI skleda NEGRETTO

SP Collection krožniki in sklede MIELO White

SP Collection vaze BOLD- več velikosti

SP Collection dišave SENTO - več velikosti in vonjev

Oglej si več Oglej si več Oglej si več Oglej si več