Butična spletna trgovina z dodatki za vaš dom.
051 302 702 | info@homedecor.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€

Philippi - kaj ga dela drugačnega?

Ali iščete način, kako povzdigniti svoj dom na nov nivo in ga narediti čim bolj razkošnega? Ne iščite več! Predstavljamo vam Philippi, priznano nemško blagovno znamko, ki zagotavlja visokokakovostne predmete za dekoracijo doma že več kot 30 let! 

 

 

Kaj / kdo je Philippi?

Philippi je luksuzna blagovna znamka dekoracije za dom, ki posluje že več kot 30 let. Podjetje je ustanovil Jan Philippi, ki s svojim izjemnim talentom razvija posebne strukture in ponuja visokokakovostne artikle za vsak dom. Vsi izdelki Philippi so izdelani v Nemčiji z uporabo najboljših materialov in tehnično dovršenih naprav. Ponuja široko paleto dodatkov za dom, vključno s skledami, vazami, svečniki, kot tudi žari, lanternami in dodatki za pisarno. 

Izdelki znamke Philippi so brezčasni in elegantni, a še vedno moderni in trendni. Filozofija podjetja je ustvariti kose, ki bodo polepšali vaš življenjski prostor in jih boste cenili več let.

 

 

Kaj ga loči od ostalih znamk dodatkov za dom?

Predvsem kakovost in vzdržljivost njegovih izdelkov. Vsak kos je narejen s pozornostjo do podrobnosti in trdno konstrukcijo, ki bo omogočila, da bo izdelek krasil vaš dom več let. Tudi uporabljeni materiali so najvišje kakovosti, zato ste lahko prepričani, da bo vaš Philippi kos postal cenjen del vašega doma.

Če iščete luksuzno opremo za dom, ki bo polepšala vaš življenjski prostor v prihodnjih letih, ne iščite več! Philippi je s svojo kombinacijo stila, kakovosti in vzdržljivosti popolna izbira za tiste, ki želijo, da je njihov dom lep in udoben še vrsto let.

 

4 najbolj prodajani izdelki znamke Philippi:

 
PHILIPPI svečnik LICHTERMEER PHILIPPI skleda VALENCIA (dve velikosti) PHILIPPI skleda OUTBACK - size L PHILIPPI vaze SOLERO (tri velikosti)
Poglej več Poglej več Poglej več Poglej več

 

Dizajn, ki osupne

Jan Philippi je k sodelovanju povabil kar nekaj oblikovalcev različnih starosti, ki ustvarjajo unikatne izdelke posebnih oblik. Cilj je iskanje vsakodnevnih stvari, kot so sklede, svečniki, vaze in jih preoblikovati tako, da bodo padle v oči vsakemu, ki bo prišel v vaš dom. Naj bodo to kosi, ki bodo izstopali in vašem domu dali pridih elegance. Ekipa znamke Philippi je v 30 letih dosegla kar nekaj pomembnih nagrad na področju dizajna, med njimi tudi Red Dot Award in Form#.

Izdelki, ki so prejeli posebne nagrade za dizajn:

 
PHILIPPI etažer in vaza FONTAINE PHILIPPI vrč ELISABETH PHILIPPI držalo / obešalo SPHERE PHILIPPI skleda COCOON
Poglej več Poglej več Poglej več Poglej več

 

Materiali, ki bodo prestali vplive časa

Philippi pri vseh svojih izdelkih uporablja materiale, ki so brezčasni, enostavni za čiščenje in trajnostni. Največkrat zasledimo uporabo nerjavečega jekla in aluminija ter stekla, ki je v velikih primerih tudi ustno pihano in izredno močno. Ostaja znotraj poznanih barv, kot so srebrna in črna, kar omogoča izdelkom, da se elegantno prilagodijo prostoru v katerem se nahajajo in ostanejo v trendu še več let po nakupu. 

 

''Philippi glejte kot naložbo v vaš dom. Omogočite mu, da zaživi tako kot mu je namenjeno.''

 

Najlepše darilo za bližnjo osebo

Brezčasni izdelki Philippi bodo tudi čudovito darilo za mamo, sestro, najboljšega prijatelja ali pa šefa. Podarite ljubi osebi pomemben kos, ki bo krasil njen / njegov dom še več let po praznovanju. Kos, ki bo to osebo vedno spominjal na vas in medsebojno ljubezen. Kos, ki bo zaživel v novem prostoru in mu prinesel eleganco in novo energijo. 

 

Največkrat izbrana darila za bližnje:

 
PHILIPPI svečnik YORK PHILIPPI angel MYRIEL (tri velikosti) PHILIPPI obesek angel varuh ANGELO PHILIPPI skleda MARGARETHE - size M
Poglej več Poglej več Poglej več Poglej več
 

 

Naj vaš dom zaživi z brezčasnimi izdelki znamke Philippi.

Oglej si celotno ponudbo!